Yoga at Home

by Greg & Ingrid

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

(+46) 076 102 10 50 info@northlife.se

HYPNOS

Qoute graphic element

Sökte hjälp för mina sömnsvårigheter igår. Idag vaknade jag utvilad och full med energi, det var ett tag sedan jag hade så god sömn! Jag rekommenderar Healing med Greg.

- MARCO M.

Qoute graphic element

Idag har jag fått hypnos av Ingrid online. Ingrid hade ett så fint bemötande, väldigt välkomnande, lyhörd och jag kände mig genast trygg. Vilken fantastisk och omtumlande upplevelse. Rekommenderar starkt att ta kontakt med Ingrid om man vill ha hypnos. Tack! 

- HELENA E.

Qoute graphic element

Un grand moment de paix intérieure en me joignant à Ingrid. Je suis assidûment ses videos sur Youtube et cela me procure un bien-être et une grande sérénité. 

- MICHELE F.

Qoute graphic element

Jag är väldigt nöjd. Ingrid var väldigt lyhörd, varm och förtroendeingivande. Ingrid var lung och det kändes verkligen som att hon brydde sig om mig och verkligen vill hjälpa mig. Väldigt tacksam!

- JOSEFINE M.

  • Instagram
  • Facebook
Qoute graphic element

Ingrid m'a accompagnée grâce à ses méditations personnalisées à retrouver calme et conscience de mon corps, sérénité et confiance en moi. C'est une thérapeute d'une grande sensibilité, dont la pratique s'ancre dans la bienveillance, la douceur et la volonté de prendre soin des autres. Je la recommande vivement si

vous souhaitez être soutenu(e) dans votre démarche d'évolution personnelle.

- NATHALIE P.

Qoute graphic element

För min första hypnos fick jag åka motorcykel till min hemstad för att träffa familjen och gamla vänner. Det var väldigt skönt att kunna uppleva detta igen. Tack Ingrid för denna avkopplande upplevelse. Rekommenderas starkt!

- SALE T.

Qoute graphic element

Ingrid gav mig de verktyg jag sökt för att bryta ett mönster som jag kämpat med. Äntligen är jag fri! Hon fick mig att känna mig trygg och säker, väldigt ödmjuk men också utmanande på rätt sätt. Rekommenderar Ingrid varmt!

- VERONICA F.

Qoute graphic element

En fantastik stund med Ingrid där jag fick resa i mitt inre. Ingrid är helt rätt för detta jobb med sitt lugn och sin trygghet. Kan varmt rekommendera alla att prova hypnos.

- NENA S.

Qoute graphic element

Fantastisk upplevelse, Hypnos med Ingrid både enskilt och i grupp .

Behaglig healing med Greg.

Rekommenderar varmt att testa båda.

- DANIJELA J.

Qoute graphic element

Min son äntligen fri från allergier. Helt otroligt. Jag kan rekommendera alla allergiker att testa hypnos med Ingrid!

- PAULA E.

Qoute graphic element

Tack Ingrid för effektiva hypnos sessioner. Jag upplever trevligt bemötande, känner mig alltid lyssnad och respekterad, jag får den hjälp som jag behöver. Är väldigt nöjd med kompetensen och kvalitetsnivån.

Fantastisk upplevelse. Starkt rekommendation. 

- DANIJELA V.